Amplifi reactor waistcoat rugprotector zwart

99,95 59,97
4 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Zwart - black

Over Amplifi reactor waistcoat rugprotector zwart

De Reactor Waistcoat Jr. biedt volledige rugbescherming met een superlichte, geventileerde EXOFLEX rugbeschermer voor bomvrij comfort. Zijn strategisch geïntegreerde, 4-wegs stretch panelen en een discrete heupgordel zorgen ervoor dat hij u, ongeacht uw lichaamsvorm of rijpositie, past als een baas. Wij beschermen uw kinderen zodat ze veilig kunnen rijden en kunnen genieten van de lekkages en de sensatie! De rugbeschermer voldoet aan EN1621-2:2014. Materiaal:
Primair materiaal: 90% Polyester, 5% Nylon, 5% Elasthane, Pad 100% PU
- Power-Webbing:
Power-Webbing is hoogwaardig gebreid weefsel dat u onberispelijke prestaties en functionaliteit biedt in extreme omstandigheden. Het voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en sterkte. - Ademhalingsnetwerk:
Respiratie Mesh is het standaard jersey mesh materiaal voor onze beschermende jassen. Het is een superlichtgewicht, ultra-ademend, 4-weg stretch materiaal voor geweldig comfort. - Non-Stick Hook-and-Loop Fastener:
Non-Stick Hook-and-Loop Fastener is speciaal ontworpen om alleen te blijven plakken waar het voor bedoeld is. Het raakt niet verstrikt in kleding en vermijdt schade aan de stof door het uitscheuren van vezels. - YKK Ritsen:
YKK Ritsen geven u maximale kwaliteit en wrijvingsvrije functionaliteit onder alle omstandigheden. Ze voldoen aan de OEKO-TEX® Standaard 100, die potentieel schadelijke stoffen in textiel analyseert. Techniek:
- Lichaamskaartconstructie:
Body Map Construction is gebaseerd op de nieuwste antropometrische en ergonomische gegevens, 3D lichaamsscans en advies van topsportwetenschappers en letselspecialisten. - Articulerend ontwerp:
Ons Articulating Design concept is geïnspireerd door de natuur om u totale bewegingsvrijheid te geven zonder afbreuk te doen aan uw veiligheid en comfort. - EXOFLEX:
Een industrie-standaard, ingebouwde soft-foam bescherming. De beschermers zijn lichtgewicht, geventileerd, ergonomisch ontworpen en met de hand wasbaar. Ze zijn effectief tegen alle soorten schokken en zijn ook bestand tegen meerdere schokken.

Materiaal:
Elastaan,  Hoofdmateriaal: polyester,  POLYAMIDE,  Polyester
Maat:
S,  XS
Voorraad: