Gele ThirtyTwo TM-2 Scott Stevens snowboardschoenen

189,69
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel Bruin geelbruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gele ThirtyTwo TM-2 Scott Stevens snowboardschoenen

Scott Stevens pro model, de ThirtyTwo TM-2. Scott Stevens is al jaren een van de meest veelzijdige snowboarders met een skate-style die je direct herkent. Dit jaar heeft hij weer zijn eigen TM-2 boots bij ThirtyTwo met Performance Rubber buitenschoen en Energy Foam voering voor betere landingen na grote sprongen.

Wat ThirtyTwo zelf zegt:
The perfect mix of support, flex and comfort the TM2 is a favorite of Scotty Stevens. Minimal and modern with Overmold durability charge the whole mountain in this iconic boot. With a skate inspired Energy Foam and Performance Rubber outsole cling to any terrain with confidence. Flex: 7 (op een schaal van 10)
Sluiting: Veters 1:1 Lasting
Performance Rubber Outsole
Energy Foam Cushioning
3D Molded Tongue
Overmold
Performance Internal Harness
Tongue Tension+
Articulated Cuff
Performance Backstay
Heel Hold Kit Waar moet ik op letten bij het passen van snowboardschoenen?
Je snowboardschoenen zijn het belangrijkste onderdeel van je snowboardset, pasvorm is belangrijk en de maat is derhalve ook superbelangrijk voor de juiste schoen. Alle schoenen die wij verkopen kunnen we in de winkel voor je verwarmen zodat ze direct naar jouw voet gaan staan. Maar als je online beteld let dan in ieder geval op dat je de juiste maat neemt! We geven de Europese schoenmaten weer, maar deze kan variëren per merk. Het beste is om je voet op te meten in centimeters, de lengte van je schoen in cm is gelijk aan de mondopoint maat. Je meet de lengte het beste door je hak tegen een hard iets (de muur) te zetten en rechtop te gaan staan. De maattabel met mondopoint maten voor deze schoen vind je als afbeelding terug bij de productafbeeldingen. Wanneer je je schoenen binnenkrijgt en voor het eerst aantrekt zulen ze strak voelen. Veter je schoenen HELEMAAL zoals je met snowboarden zou doen. Ga dan rechtop staan, met je knieën gestrekt, je voelt nu als het goed is de voorkant van de binnenschoenen. Wanneer je goed door je knieën zakt zullen je voeten wat naar achteren schuiven in de schoen en voel je de voorkant nét niet meer, of je kietelt deze nog. Dit is de juiste maat. Wanneer je de schoenen een paar dagen gedragen hebt zullen ze meer naar je voet gaan staan en ietsjes ruimer zijn.