Rode Kilimanjaro Wear® Verwarmde Sokken

129,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Rood Zwart, Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Kilimanjaro Wear® Verwarmde Sokken

De Kilimanjaro Wear ® verwarmde sokken met extra verwarmingselement!

De verwarmde sokken van Kilimanjaro Wear ® met extra verwarmingselement bieden de maximale warmte die uw voeten nodig hebben op koude dagen! Koude voeten tijdens het fietsen, wandelen, wintersport of ijskoude werkschoenen? Dit behoort nu tot verleden tijd!

Verwarming:
De tenen van het menselijke lichaam worden als eerste koud. Als deze goed opgewarmd worden straalt dit door naar de rest van uw lichaam.

Kilimanjaro Wear ® heeft de verwarmingselementen van de verwarmde sokken daarom één zowel aan de bovenzijde als één aan de onderzijde. Door gebruik te maken van de 7,4V techniek zijn de verwarmingselementen groter en worden warmer dan vergelijkbare 3,7V technieken. Door de opschaling van 7,4V zijn de verwarmingselement het grootst mogelijk. Nooit meer koude voeten door deze grote verwarmingselementen!

Duurzaamheid;
De verwarmde sokken van Kilimanjaro Wear ® zijn duurzaam in gebruik. De verwarmde sokken zijn wasbaar en kunnen daardoor keer op keer worden gebruikt. Wilt u liever een extra paar sokken voor als de andere worden gewassen? Deze kunt u hieronder bij “gerelateerde producten” bestellen.

Accu’s:
Deze sokken worden van stroom voorzien van een 7,4V 2.600mAh (19,24Wh) accu’s. Deze zijn extreem plat zodat u deze niet voelt tijdens het gebruik. U zoekt maximale warmte uit één enkele accu lading? Dan zijn de Kilimanjaro Wear ® verwarmde sokken de juiste keuze!

Verlengkabel:
De accu’s van de verwarmde sokken plaatst u aan de zijkant van de sokken. Deze zijn extreem plat en voelt u niet. Wilt u toch liever de accu’s bijvoorbeeld in uw broek of jaszak houden? Geen probleem! Op de verwarmde sokken van Kilimanjaro Wear ® passen de verlengkabels. Eenvoudig koppelen en u kunt de accu’s op tot wel 110 cm van de sok plaatsen. Bestellen? Zie “gerelateerde producten”Hoe lang verwarmen de sokken mijn voeten?
De verwarmde sokken hebben de grootst mogelijke verwarming oppervlak wat mogelijk is. Ook is de temperatuur gemaximaliseerd. Ondanks dat dit erg veel energie/stroom verbruikt is het mogelijk de sokken tot wel 10 uur op één enkele lading van energie te voorzien. Wilt u langer uw sokken verwarmen? Helaas past er niet meer energie in een accu zonder dat deze oncomfortabel groot wordt. U kunt eenvoudig een extra set accu’s bestellen zodat u 2x zo lang de sokken kunt verwarmen.

Waarom Comfort-Producten?
Als grootste leverancier van het merk Kilimanjaro Wear ® beschikt Comfort-Producten over de nieuwste Kilimanjaro Wear ® producten. Comfort-Producten heeft een eigen service afdeling dat u direct helpt! Nu een vraag? Of over 5 jaar? Wij helpen u graag! Bestel uw producten vandaag nog en wij zorgen dat u deze binnen 24 in huis heeft.

Eigenschappen:
Extreem platte 2x 2.600 mAh 7,4V accu’s (19,24Wh) + oplader
Verwarming van wel 10+ uur op één enkele lading.
Tot wel 65 graden verwarming.
Boven en onder verwarming bij uw teengebied.
Materiaal: 80% katoen 12% Nylon 8 % Elastan.

Heeft u vragen? Of wilt u advies?
Bel één van onze specialisten: Tel. 085-0653170 (van 08:00 tot 22:00)

Of schrijf ons een email:
Info@comfort-producten.nl

Materiaal:
Elasthaan
Maat:
35-38
Voorraad: