GripGrab - Multifunctional Nek Warmer Wielersport Fiets Loop Sjaal - Oranje - Unisex - Maat One Size

15,95 12,20
De beste prijs bij Wiggle


Merk:
Kleur:
Oranje Sinaasappel Sinaasappel oranje

Over GripGrab - Multifunctional Nek Warmer Wielersport Fiets Loop Sjaal - Oranje - Unisex - Maat One Size

  • Multifunctioneel - Deze 47 cm lange en 24 cm brede kleurrijke kokersjaal kan worden gedragen als gezichtsmasker, balaclava, sjaal, hoofdband of bandana, zowel in de zomer als in de winter.
  • Multitalent - In de winter behoedt hij als sjaal je nek voor tocht en nekpijn, in de zomer doet hij ook dienst als zweetband of hoofddoek onder de fietshelm.
  • Minder oververhitten - Deze lichte, zachte sjaal is sterk ademend en voorkomt hitteopbouw, ontworpen voor gebruik als zonbescherming in de zomer en als nekwarmer in de winter.
  • Voorkom zonnebrand - Gebruik de multifunctionele sjaal als UV- en zonnebescherming voor de hals en de nek; uv-stralen kunnen schadelijk zijn voor de huid, wat de reden is waarom je je best beschermt.
  • Gemakkelijk te combineren – Dit product is een onderdeel van de kleurrijke GripGrab Mix&Match-serie; het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere producten uit de Mix&Match-serie; zo zie je er simpelweg gemakkelijk goed uit.

De lichte, kleurrijke, dunne en multifunctionele GripGrab-nekwarmer is ongelooflijk veelzijdig: draag hem als sjaal, bandana, zweetband of zelfs als gezichtsmasker. Hij is gemaakt van sneldrogend materiaal en is een sterk ademend en warmte-isolerend accessoire. Het model houdt je ook warm en comfortabel wanneer het koud is en voert bij heet weer vocht af. In de zomer kan je hem bijvoorbeeld met water vochtig maken om voor een aangename afkoeling te zorgen. Daarnaast slaat dit multitalent niet alleen een goed figuur bij het fietsen, maar kan deze ook op de motorfiets, bij het wandelen of bij het lopen prima worden gebruikt. Het grote voordeel van polyester is de houdbaarheid ervan. Zo blijft de sjaal ook na vaak wassen vormstabiel en kleurecht. Bovendien is het materiaal sneldrogend, zodat je het na het wassen snel weer kan gebruiken. Productdetails:
  • Materiaal: 100% polyester.
  • Kleuren: verkrijgbaar in zwart, wit, donkerblauw, rood, oranje, blauw, Hi-Vis geel en roze.
  • Maten: one-size-fits-all (54-63 cm hoofdomvang) Voor meer informatie over de maten verwijzen we naar de maattabel in de productafbeeldingen.
  • Leveringsomvang: 1 x multifunctionele GripGrab-sjaal.

Maat:
One size
Materiaal:
Polyester
Voorraad: