Licht-grijze Thermische Ondermuts Silverskin

34,60
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Licht grijs Licht

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Licht-grijze Thermische Ondermuts Silverskin

EIGENSCHAPPEN:

SPORT: De bivakmuts is licht en elastisch en sluit perfect rond het hoofd, speciaal ontwikkeld voor sporten waarbij je een helm draagt.

WERK: Het houdt de temperatuur onveranderd, zelfs in extreme omstandigheden, perfect transpireert het zweet, ideaal om te verblijven met het hoofd droog en warm.

VRIJE TIJD: Ideaal voor paardrijden bij koud weer, houdt de warmte van het kledingstuk vast en zorgt ervoor dat het zweet niet in contact blijft met de huid en met de vulling van de helm.

SAMENSTELLING:

95% Dacron

3% zilvervezel

2% Elastan

Het kledingstuk is gemaakt van de gepatenteerde innovatieve stof voor de vezelmix en de specifieke verwerking zonder stiksels.

Dacron (holle vezel tetrapolyethyleen) zorgt voor maximale thermische isolatie en optimaal vochttransport; het specifieke gewicht lager dan dat van water zorgt voor prestaties en lichtheid. Bovendien is zilver een natuurlijk antisepticum: het geeft de kleding antibacteriële, anti-allergische, antistatische eigenschappen; uiteindelijk maken Elastan en productietechnologie ze buitengewoon elastisch.

WASSEN:

Capi delicati-cyclus, maximaal 30/40 graden

Niet met bleek behandelen

"Capi delicati" programma droger

Strijk niet

Niet stomen minder

Materiaal:
Polyester
Voorraad: