Grijze Thermische handschoenen Silverskin

31,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Grijs wit/parelgrijs parelgrijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Thermische handschoenen Silverskin

EIGENSCHAPPEN:

SPORT: De handschoenen zijn licht en elastisch en sluit perfect rond de handen, speciaal ontwikkeld voor outdoorsporten. Kan eveneens gedragen worden als basislaag voor andere handschoenen!

WERK: Het houdt de temperatuur onveranderd, zelfs in extreme omstandigheden, perfect transpireert het zweet, ideaal om te verblijven met het hoofd droog en warm.

VRIJE TIJD: Ideaal voor alle activiteiten outdoor bij koud weer, houdt de warmte van het kledingstuk vast en zorgt ervoor dat het zweet niet in contact blijft met de huid.

SAMENSTELLING:

95% Dacron

3% zilvervezel

2% Elastan

Het kledingstuk is gemaakt van de gepatenteerde innovatieve stof voor de vezelmix en de specifieke verwerking zonder stiksels.

Dacron (holle vezel tetrapolyethyleen) zorgt voor maximale thermische isolatie en optimaal vochttransport; het specifieke gewicht lager dan dat van water zorgt voor prestaties en lichtheid. Bovendien is zilver een natuurlijk antisepticum: het geeft de kleding antibacteriële, anti-allergische, antistatische eigenschappen; uiteindelijk maken Elastan en productietechnologie ze buitengewoon elastisch.

WASSEN:

Capi delicati-cyclus, maximaal 30/40 graden

Niet met bleek behandelen

"Capi delicati" programma droger

Strijk niet

Niet stomen